Mijn producten en diensten:  

thanda blockelement  Gezonde voeding: Uitgangspunt is de 4 elementenleer en het toepassen van bio-energetische voeding. Mogelijke doelgroepen zijn mensen met over- en ondergewicht, stress, darmstoornissen, overgangsklachten en andere lichamelijke klachten. Ik leg het belang uit van bio-energetische voeding. Mijn voedingsadvies is aangepast aan de 4 seizoenen.

thanda blockelement   Afslanken: Ik hanteer het Tri-actief Afslankingsprogramma. Dit programma is rond een drieledigheid uitgebouwd. Bij zwaarlijvigheid zijn er drie symptomen: te veel vet, te veel vocht of te veel darmgassen Een combinatie van verschillende symptomen is hierbij mogelijk. Op de tweede plaats zijn er drie middelen ter beschikking die het probleem kunnen oplossen, een dieet, een aangepaste levenswijze en een therapie. Tenslotte uit het resultaat zich in een derde drieledigheid: slank, fit en vitaal.

thanda blockelement  Presentaties/lezingen: Op aanvraag geef ik presentaties en lezingen.

thanda blockelement  Workshops: Hierin reik ik handvatten aan om de stappen naar een gezondere leefwijze te kunnen opvolgen. Tevens geef ik workshops  op locatie.

thanda blockelement  Bewust bewegen: Als de drempel om te bewegen te hoog is kan in een gezamenlijke wandeling ervaren worden wat de buitenlucht in een natuurgebied kan betekenen.

thanda blockelement  Bio relaxatie: Dit  zijn ontspanning- en ademhalingsoefeningen waarbij gezondheidsklachten verminderen.

thanda blockelement  Bach remedies: Deze ondersteunen het veranderingsproces.

thanda blockelement  Eten wat de pot schaft: Op aanvraag serveer ik een biologisch 3- gangen menu gericht op de 4 seizoenen. Opgave hiervoor via telefoon +31 (0)6 27463139 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

thanda blockelement  Boodschappencoach: Mensen zijn zich niet bewust wat ze allemaal in hun boodschappenkar leggen. Ik ga mee naar de winkel van keuze en laat zien aan de hand van een bewuste boodschappenlijst dat gezond en lekker eten mogelijk is zonder toevoeging van zout, suiker, E-nummers.