Activiteiten

Wandelingen

Elke woensdagochtend wordt er een wandeling gemaakt vanuit Welzijnspraktijk Thanda. Deze wandelingen duren ongeveer twee uur en worden afgesloten met een biologische lunch. Deze wandelingen hebben een therapeutisch aspect. Zo wandelen wij in stilte. Staan wij stil bij details die de natuur ons laat zien. Gaan wij op zoek naar verdieping en bevrijding.
Kosten inclusief lunch € 15,- per persoon.
Deze wandelingen gaan onder elke weersomstandigheid door.
We starten om 9.30 uur tot 11.30 uur.
Lunch van 11.30 uur tot 12.30 uur.
Denk om stevig schoeisel/regenjas/paraplu/zonnehoed.

Wandelingen

SamenSpraak

Elke laatste vrijdag van de maand houden wij een SamenSpraak. Je gaat met andere deelnemers aan tafel en gaat genieten van een driegangenmenu, afgestemd naar het seizoen. Naar gelang de behoefte hanteren wij een thema waarover wij met elkaar in gesprek gaan. Belangrijk is dat er aandachtig naar elkaar geluisterd wordt, dat wij rekening houden met elkaar en open staan voor dialoog. Elke bijeenkomst is anders en wordt door deelnemers ervaren als inspirerend, verrassend en plezierig. Bijdrage: vrijwillige donatie; dat wil zeggen dat je dat geeft wat je kunt missen of wat je de avond waard vindt.

SamenSpraak

Ook organiseer ik op aanvraag of op eigen initiatief:

Workshops, lezingen, cursussen, educatie voor scholen, vergaderen in het groen, wandelingen op maat, belevingsarrangementen en catering met o.a soep en ecosmos.

Buurtwinkel

Wij hopen dit jaar nog een klein winkeltje te kunnen openen waarin wij ecologische streekproducten verkopen. Op dit moment kunt u al bij ons terecht voor de kruiden van PUUR Aroma en stroop van hoofdstambomen uit Holset. Het streven is om het winkeltje te kunnen uitbreiden met groenten, fruit, thee, jam, honing, eieren, eigengemaakte soepen en ecosmos. Ook gaan wij brocante servies verkopen van Brocante De Veranda.